Sök

2023-02-27
Vattenläcka, Bratterödsvägen 9, Uddevalla

2023-02-27 Uppdatering kl. 15.02

Läckan på Bratterödsvägen är nu lagad och vattnet ska vara tillbaka i området igen.

I samband med påsläpp kan missfärgat vatten förekomma, spola en stund med kallvattnet så försvinner det. Har du missfärgat vatten bör du inte använda tvätt- och diskmaskin.

Vi beklagar de olägenheter läckan medfört.

2023-02-24 Uppdatering kl. 13.30

Vattnet är tillfälligt tillbaka i området under helgen.

Vi har stött på ytterligare problem med att laga vattenläckan och kommer fortsätta arbetet igen måndag den 27 februari från klockan 08.00.

Vi kan i nuläget inte säga hur lång tid arbetet kommer att ta. Mer information kommer under måndagen. Tappa gärna upp vatten att ha tillhands då det kan förekomma störningar i vattenleveransen under tiden arbetet pågår.

I samband med arbetet kan missfärgat vatten förekomma, spola en stund så försvinner det. Tvätt- och diskmaskin bör ej användas.

Vid akuta ärenden, dygnet runt, ringer du SOS Alarm på 031-703 17 80.

2023-02-23 Uppdatering kl. 14.57

Vattnet är tillfälligt tillbaka men vi kommer att fortsätta arbetet med att laga vattenläckan imorgon fredag den 24 februari från klockan 08.00. Detta innebär att det kan bli störningar i vattenleveransen till fastigheter i området. Se kartbild nedan.

I samband med detta kan missfärgat vatten förekomma, spola en stund så försvinner det. Tvätt- och diskmaskin bör ej användas.

Vi kan i nuläget inte säga när vattnet ska vara helt tillbaka men vi arbetar så fort vi kan.

Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora

 

2023-02-22 Uppdatering kl. 16.00

Vattnet är tillfälligt tillbaka men vi kommer att fortsätta att gräva efter vattenläckan. Detta innebär att det även imorgon torsdag den 23 februari från klockan 08.00 kan bli störningar i vattenleveransen.

I samband med detta kan missfärgat vatten förekomma, spola en stund så försvinner det. Tvätt- och diskmaskin bör ej användas.

2023-02-22 Tidigare uppdatering

Vi har en vattenläcka vid Bratterödsvägen 9 i Uddevalla. Detta innebär att fastigheterna i området kan få lägre tryck eller bli helt utan vatten. Reparationsarbetet kommer att påbörjas direkt. Vi arbetar så fort vi kan med att reparera läckan.

I samband med påsläpp kan missfärgat vatten förekomma, spola en stund så försvinner det. Tvätt- och diskmaskin bör ej användas.

Vi ber om överseende med de olägenheter arbetet kan medföra.

Kontakt

Hör gärna av dig till vår växel i första hand, då våra medarbetare ofta är upptagna på platsen.

Växel

0522-63 88 00

Kontaktperson

Jörgen Wester

Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora

Har du inte fått sms eller automatiskt telefon-meddelande av oss om detta?

Du får automatiskt meddelande om denna typ av händelser om du är folkbokförd på berörd adress, och din telefon också är registrerad där. I annat fall kan du själv lägga till dina kontaktuppgifter.