Sök

2023-02-27
Vägavstängning, Oskar Fredriksgatan, Smögen

Uppdatering 2023-02-22 kl. 08:00

På grund av omständigheter som vi inte kan påverka behöver vi påbörja grävarbetet senare, med start måndag den 27 februari.

Arbetet kommer att utföras under dagtid, klockan 08.00-16.00 och beräknas pågå under tre veckor. Detta innebär att vägen inte är tillgänglig för trafik och gående under dagtid.

Parkeringar påverkas

Vi uppmanar därför alla med parkering på gatan att flytta sina bilar senast måndag den 27 februari klockan 08:00. Det är även viktigt att ni inte parkerar inom arbetsområdet under dagtid när arbetet pågår. Efter arbetstid och under helger går det bra att parkera som vanligt i området.

Av säkerhetsskäl ber vi gående att inte passera genom arbetsområdet under dagtid.

Kommande vattenavstängning

I samband med arbetet kommer vi att tillfälligt behöva stänga av vattnet, när detta blir aktuellt kommer vi att meddela berörda fastigheter i området.

Vi ber om överseende med de olägenheter arbetet kan medföra.

Kontakt

Hör gärna av dig till vår växel i första hand, då våra medarbetare ofta är upptagna på platsen.

Växel

0522-63 88 00

Kontaktperson

Victor Tånge

Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora

SMS vid driftstörningar Everbridge

Vi använder oss av ett sms-verktyg för att snabbt få ut information till dig, om det till exempel är en vattenläcka i ditt område. Du får ett sms direkt i din telefon, var du än befinner dig.

Har vi ditt nummer?

Vi skickar sms/röstmeddelande till dig som är folkbokförd på adressen som berörs - om du också har ett telefonnummer registrerat på samma adress.

Har du inte fått sms eller automatiskt telefon-meddelande av oss om detta?

Du får automatiskt meddelande om denna typ av händelser om du är folkbokförd på berörd adress, och din telefon också är registrerad där. I annat fall kan du själv lägga till dina kontaktuppgifter.