Sök

2022-05-02 -
2022-05-06 Vägavstängning & störningar i vattenleveransen, Båkgatan och Fyrmästaregatan, Uddevalla

Uppdatering 2022-05-06 kl. 07:00

Reparationsarbetet pågår och Båkgatan är stängd för trafik. Avbrott i vattenleveransen kan förekomma mellan klockan 07:30-15:30. Se tidigare uppdatering.

Tidigare uppdatering

Vi planerar VA-arbete där vi ska byta ut ledningar på Båkgatan och i samband med detta behöver vi stänga av vägen för trafik. Entreprenadarbetet kommer påbörjas måndag den 2 maj klockan 07:00 och pågår i ca en vecka. Det kommer inte vara möjligt att att parkera eller framföra fordon inom arbetsområdet. Se bild nedan.

Vattenavbrott

Under arbetets gång kommer det även att förekomma avbrott i vattenleveransen under dagtid, mellan klockan 07:30-15:30. I samband med detta kan missfärgat vatten förekomma, spola en stund med kallvattnet så försvinner det. Tvätt- och diskmaskin bör ej användas.

Vi ber om överseende med de olägenheter arbetet kan medföra.

Kontakt

Hör gärna av dig till vår växel i första hand, då våra medarbetare ofta är upptagna på platsen.

Växel

0522-63 88 00

Kontaktperson

Jörgen Wester

Förstora bilden

Klicka för att förstora bilden

Boende på Håljutegatan har tillåtelse att parkera på Södra Drottninggatan i enlighet med 24 timmars regeln under byggtiden. Parkering på Sörkällegatan kommer vara tillgänglig under hela byggtiden. Det finns även närliggande parkering på Anders Knapes väg och Packhusgatan.

Har du inte fått sms eller automatiskt telefon-meddelande av oss om detta?

Du får automatiskt meddelande om denna typ av händelser om du är folkbokförd på berörd adress, och din telefon också är registrerad där. I annat fall kan du själv lägga till dina kontaktuppgifter.